Keystone Accountants partners

Partners

Keystone Accountants

Passie voor samenwerken

Het woord Keystone in onze bedrijfsnaam staat voor verbindingssteen en geeft onze visie weer op de rol van de accountant: het zijn van een verbinding tussen de ondernemer enerzijds en het maatschappelijk verkeer anderzijds. Om de rol als accountant goed te kunnen vervullen bij de uitvoering van ons beroep dienen wij onafhankelijk te zijn waarbij er bijvoorbeeld geen samenloop van dienstverlening mag zijn tussen assurance- en non-assurance diensten. Daarnaast is het zo, net als in topsport, dat je niet in alle fronten kunt uitblinken. Om deze redenen zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Otten & Kampschreur te Huissen en PK & Partners te Druten. Middels dit samenwerkingsverband kunnen wij u een volledig pakket aan diensten bieden tegen de beste kwaliteit.

Onze partners

PK & Partners B.V. richt zich op het adviseren van uitdagingen die zich kunnen voordoen in de combinatie van familie, eigendom en onderneming. Heeft u als DGA advies en begeleiding nodig op het gebied van bijvoorbeeld financieringsaanvragen, structuuroptimalisatie, bedrijfsopvolging, werknemersbinding, testamenten en huwelijksvermogensrecht, etcetera; kom bij ons en wij helpen u daadkrachtig met de nodige creativiteit vooruit. Noreen en Bas zijn ervaren praktische familiebedrijvenadviseurs met een uitgebreid pakket aan vakkennis.

Gezien wettelijke en maatschappelijke veranderingen zijn wij van mening dat de controlerend accountant en/of zijn kantoorcollega’s niet meer in staat zijn DGA-ondernemers op bovengenoemde gebieden optimaal te adviseren. Desalniettemin zijn er juist wel vanuit de accountantscontrole risico’s en kansen voor de DGA-ondernemer te onderkennen op het gebied van eigendom, familie en onderneming. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Keystone Accountants. Keystone focust zich op de accountantscontrole van middelgrote ondernemingen en wij focussen ons op het adviseren van deze ondernemingen en haar ondernemers. Ieder dus zijn eigen kracht, maar gezamenlijk een extra meerwaarde!

PK Support B.V. richt zich voornamelijk op de administratieve dienstverlening en verwerken van de boekhouding. Daarnaast bieden zij ondersteuning bij het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van SBR-jaarrekeningen. Ook biedt PK Support B.V. ondersteuning bij het opmaken van BTW- aangiften,  vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.