fbpx

Klanten aan het woord

We leggen de lat hoog voor onszelf. We werken hard en streven kwaliteit na. Korte lijnen en een proactieve instelling. Maar we geloven er ook in dat je met alleen hard werken er niet komt. Af en toe moeten we ‘ontladen’. Een lolletje op zijn tijd moet kunnen. Kwaliteit en luchtigheid. Informaliteit in een formeel beroep. Klanten die dat begrijpen, die passen ons! Lees hier een aantal reviews van onze klanten.

Klant aan het woord

Danny van Eldik – Van der Valk International

>> Prijs-kwaliteit
>> Proactieve houding
>>Snel en adequaat

“Wij werken met Keystone Accountants vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de proactieve en meedenkende houding alsmede de prettige en informele sfeer qua communicatie. De servicegraad is hoog en zaken worden snel en adequaat opgepakt. Al met al een fijne samenwerking!”

Klant aan het woord

Peter Huisman – Huisman Etech Groep

>> Normen en waarden
>> Jonge groep gedreven medewerkers
>>Spreken dezelfde taal

Als middelgroot elektrotechnisch engineerings- en installatiebedrijf hechten wij grote waarde aan een goede accountant, een die past bij de cultuur van ons familiebedrijf en die meerwaarde creëert door kennis en vakmanschap. Wij gaan immers zelf met onze relaties altijd voor de lange termijn, waarbij wij een meerwaarde willen creëren voor onze klanten. Dan is het belangrijk dat je elkaar verstaat en net dat stapje extra wilt zetten om samen tot een optimaal resultaat te komen.

In 2017 waren wij op zoek naar een nieuwe accountant en kwamen in gesprek met John van der Laan van Keystone Accountants. Er was gelijk een klik. Het gesprek verliep prettig en we merkten al snel dat we dezelfde normen en waarden hanteren. Het gevoel was goed en we besloten om samen te gaan werken. Nu enkele jaren later kunnen we gerust zeggen dat we heel tevreden zijn over de samenwerking met Keystone Accountants. Een jonge groep, gedreven medewerkers die passen bij de cultuur van ons familiebedrijf. Samen zijn we gegroeid naar een hoger niveau. De medewerkers van Keystone leveren kwaliteit en spreken dezelfde taal, ondersteunen ons waar nodig en vormen samen met onze medewerkers een hecht team. 

Ze nemen ons serieus, zijn proactief en nemen ons bij de hand als er complexe vraagstukken liggen en dat op een vriendelijke manier. Wat ons betreft gaan we nog jaren samen verder.”

KENNIS MAKEN

Ook een tevreden klant worden?

 

Niet voor niets kozen onze accountants voor het segment van controleplichtige familiebedrijven en DGA-bedrijven. Zij kiezen voor de dynamiek. Voor de korte lijnen. Voor snel schakelen. Houd u daarvan? Maak kennis met ons gedreven team en kijk of het klikt!

Kennis maken

9 + 3 =