Klanten aan het woord

We leggen de lat hoog voor onszelf. We werken hard en streven kwaliteit na. Korte lijnen en een proactieve instelling. Maar we geloven er ook in dat je met alleen hard werken er niet komt. Af en toe moeten we ‘ontladen’. Een lolletje op zijn tijd moet kunnen. Kwaliteit en luchtigheid. Informaliteit in een formeel beroep. Klanten die dat begrijpen, die passen ons! Lees hier een aantal reviews van onze klanten.

Klant aan het woord

Jan Wisselo – ULC Installatietechniek B.V.

>> Prijs-kwaliteit
>> Proactieve houding
>> Informeel en professioneel

Als familiebedrijf waren we op zoek naar een nieuwe accountant. Onder andere hadden we de wens om het jaarrekeningproces te versnellen in tijd, een goede prijs-kwaliteit verhouding te vinden en een partij waar proactiviteit en korte lijnen ook tot de waarden behoren. Net zoals bij ons, ULC.  

Tijdens onze zoektocht naar geschikte kantoren, werden wij door een wederzijdse relatie gewezen op Keystone. Het contact met John was snel gelegd. Al snel merkte we dat er sprake was van een informele en transparante aanpak en sfeer. Dit werd door ons als prettig ervaren.  Keystone was daarnaast bereid om voor de lange termijn en daarmee de klantrelatie te gaan. 

Als we nu terugkijken op onze samenwerking en de verwachting die we hadden, zien we dat in de praktijk terug. Er zijn korte lijnen, de eindverantwoordelijken zijn nauw betrokken en zelf aanwezig. Er kan snel geschakeld worden als dat nodig is. Proactief en flexibel meedenken. Dat werkt prettig en wordt zeer gewaardeerd. Samen blijven we staan voor een langdurige relatie.  

Klant aan het woord

Danny van Eldik – Van der Valk International

>> Prijs-kwaliteit
>> Proactieve houding
>>Snel en adequaat

“Wij werken met Keystone Accountants vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de proactieve en meedenkende houding alsmede de prettige en informele sfeer qua communicatie. De servicegraad is hoog en zaken worden snel en adequaat opgepakt. Al met al een fijne samenwerking!”

Klant aan het woord

Peter Huisman – Huisman Etech Groep

>> Normen en waarden
>> Jonge groep gedreven medewerkers
>>Spreken dezelfde taal

Als middelgroot elektrotechnisch engineerings- en installatiebedrijf hechten wij grote waarde aan een goede accountant, een die past bij de cultuur van ons familiebedrijf en die meerwaarde creëert door kennis en vakmanschap. Wij gaan immers zelf met onze relaties altijd voor de lange termijn, waarbij wij een meerwaarde willen creëren voor onze klanten. Dan is het belangrijk dat je elkaar verstaat en net dat stapje extra wilt zetten om samen tot een optimaal resultaat te komen.

In 2017 waren wij op zoek naar een nieuwe accountant en kwamen in gesprek met John van der Laan van Keystone Accountants. Er was gelijk een klik. Het gesprek verliep prettig en we merkten al snel dat we dezelfde normen en waarden hanteren. Het gevoel was goed en we besloten om samen te gaan werken. Nu enkele jaren later kunnen we gerust zeggen dat we heel tevreden zijn over de samenwerking met Keystone Accountants. Een jonge groep, gedreven medewerkers die passen bij de cultuur van ons familiebedrijf. Samen zijn we gegroeid naar een hoger niveau. De medewerkers van Keystone leveren kwaliteit en spreken dezelfde taal, ondersteunen ons waar nodig en vormen samen met onze medewerkers een hecht team. 

Ze nemen ons serieus, zijn proactief en nemen ons bij de hand als er complexe vraagstukken liggen en dat op een vriendelijke manier. Wat ons betreft gaan we nog jaren samen verder.”

Klant aan het woord

Frits Wolf – 4 Seasons Outdoor B.V.  

>> Sparringsparter
>> Persoonlijk contact
>> Lokale benadering

Na een jaren lange samenwerking met andere zeer grote accountantsbureaus voelden we dat we meer behoefte hadden aan een ander soort van samenwerking met onze accountant. Meer een sparringpartner, een samenwerking met meer persoonlijk contact en betrokkenheid. Dat is precies wat we gevonden hebben bij Keystone!

Gewoon het goede gevoel van een intense samenwerking met korte en duidelijke lijnen en een duidelijk kader scheppen waarbinnen iedereen weet wat, wanneer en hoe te doen. Toch een meer lokale benadering zonder klein te denken maar juist gezamenlijk onze doelen helder en duidelijk verwoorden en ons altijd focussen op groei. Ook prettig is het feit dat de medewerkers erg betrokken zijn bij Keystone wat resulteert in een vaste groep medewerkers zonder teveel veranderingen binnen het team.

Op die manier bouw je band op welke alleen maar sterker wordt. We praten dezelfde taal en voelen ons erg prettig met onze samenwerking!

KENNIS MAKEN

Ook een tevreden klant worden?

 

Niet voor niets kozen onze accountants voor het segment van controleplichtige familiebedrijven en DGA-bedrijven. Zij kiezen voor de dynamiek. Voor de korte lijnen. Voor snel schakelen. Houd u daarvan? Maak kennis met ons gedreven team en kijk of het klikt!

Kennis maken

5 + 12 =