Vrijwillige controle op uw jaarrekening

Een jaarrekening moet voor haar stakeholders (aandeelhouders, financiers etc.) een helder beeld van de financiële situatie van uw bedrijf geven. Ons team is betrokken bij u en uw onderneming. Onze aanpak is gericht op een goede samenwerking, zowel met u en uw team als binnen onze eigen teams. Daarom zijn de lijnen kort en de communicatie helder.

 

De voordelen van een vrijwillige controle

Ook al bent u wettelijk niet verplicht om uw jaarrekening te laten controleren, kan een vrijwillige controle prettig zijn.
Dit brengt meerdere voordelen met zich mee:

 • Hiermee geeft u het signaal af dat de financiële situatie van uw organisatie op orde is;
 • Uw bedrijf is transparant naar stakeholders; Zij hebben meer zekerheid over de getrouwheid van de jaarrekening;
 • U krijgt een beter inzicht in de primaire processen van uw bedrijf;
 • Uw bedrijf is direct op de hoogte van alle nieuwe wet- en regelgeving

 

Overige redenen voor een vrijwillige controle

Naast het feit dat het meerwaarde kan bieden voor uw organisatie, zijn er ook bepaalde redenen waarom een vrijwillige controle uitgevoerd dient te worden:

 • Het kan een eis zijn vanuit de Raad van Commissarissen;
 • Het kan van toegevoegde waarde zijn wanneer u een subsidie of een lening aan wilt vragen;
 • Een externe financiële verstrekker kan hiernaar vragen.

 

Goed kan altijd beter!

Met een vrijwillige controle schept u een helder beeld over de financiële positie van uw bedrijf. Dit vertrouwen kan u helpen uw organisatie te versterken. Goed kan altijd beter! Keystone helpt u hierbij. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen!

Laat een vrijwillige controle uitvoeren door Keystone Accountants!

Wettelijke jaarrekeningcontroles

Is uw bedrijf controleplichtig? De jaarrekening is voor de gebruikers een belangrijke bron van informatie over de onderneming. Middelgrote- en grote ondernemingen zijn verplicht om hun jaarrekening te laten controleren door een accountant met een Wta-vergunning.

Criteria:

 • De netto omzet > €15 miljoen;
 • Een balanstotaal > €7,5 miljoen;
 • Gemiddeld aantal fte’s > 50.

Overige Assurance opdrachten

We hebben jarenlange ervaring in ons team waaronder ook het uitvoeren van diverse overige assurance opdrachten. Wij beschikken hierdoor over de expertise in het uitvoeren van overige assurance opdrachten

Voorbeelden zijn:

 • NOW producten;
 • Subsidieverklaringen;
 • Rapport van feitelijke bevindingen;
 • Beoordelingsverklaringen.

WIJ WERKEN VOOR

Klanten aan het woord

Als middelgroot familiebedrijf hechten wij grote waarde aan een goede accountant, een die past bij onze cultuur en een meerwaarde creëert door kennis en vakmanschap.Keystone neemt ons serieus, zijn proactief en nemen ons bij de hand als er complexe vraagstukken liggen en dat op een vriendelijke manier. Wat ons betreft gaan we nog jaren samen verder.

Peter Huisman – Huisman Etech Groep

Wij werken met Keystone Accountants vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de proactieve en meedenkende houding alsmede de prettige en informele sfeer qua communicatie. De servicegraad is hoog en zaken worden snel en adequaat opgepakt. Al met al een fijne samenwerking!

Danny van Eldik – Van der Valk International

KENNIS MAKEN

Ook een tevreden klant worden?

 

We vinden een betrokken relatie met de klant belangrijk en richten ons daarbij op kwaliteit van die dienstverlening. Korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden en een proactieve instelling. Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. 

Kennis maken - Vrijwillige controle

11 + 4 =