fbpx

Bij Keystone zijn we trots op:

 • Onze mensen, de betrokkenheid van hen bij onze klanten
 • Onze snelgroeiende klantenportefeuille
 • Informele en prettige communicatie
 • Onze kwaliteit, SRA certificering
 • Beoordelaar voor het SRA stagebureau
 • Als praktijkbegeleider kunnen wij het volledige opleidingstraject tot en met inschrijving als Register Accountant begeleiden

Wat maakt Keystone Accountants uniek?

We zijn trots op onze eigen mensen en onze betrokken klantrelaties. Daarnaast bent u als klant van Keystone Accountants altijd verzekerd van topkwaliteit. Hoe? Wij bestaan uit een divers en gedreven team welke enkel en alleen bestaat uit professionals, veelal afkomstig van de Big4 kantoren. Dit betekent dat er aan kennis bij ons geen gebrek is. Met het motto ‘beter is beter dan goed’, kunt u altijd met een gerust hart uw financiële vraagstukken bij ons neerleggen.

Wij bieden onze klanten:

 • Een ervaren en gedreven controleteam;
 • Enthousiaste medewerkers;
 • Passie voor het beroep;
 • Focus op kwaliteit;
 • Samenwerking met andere professionals.

EVEN VOORSTELLEN

Waarom werken onze medewerkers bij Keystone Accountants?

 

Abderrahim Meziani

Circa 2 jaar geleden heb ik de beslissing genomen om de overstap te maken van een Big4 kantoor naar Keystone Accountants. De beslissing voor het maken van deze overstap was voornamelijk gebaseerd op de uitdaging waarbij Keystone Accountants een jong maar zeer ervaren kantoor betreft welke de focus heeft op MKB bedrijven en waarbij de controle werkzaamheden voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. De hoge kwaliteit is met name te danken aan het feit dat de meeste medewerkers een Big-4 achtergrond hebben. Dit heeft zich uitbetaald in de SRA-certificering welke in het eerste jaar na oprichting is verkregen op basis van de SRA-toetsing van de controle dossiers. Voor mij was de mix tussen een kleiner accountantskantoor en hoge kwaliteitsstandaarden de trigger om de overstap te maken en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Mert Yakut

Voordat ik bij Keystone Accountants ben begonnen heb ik 2 jaar bij een Big4 kantoor gewerkt. Momenteel werk ik al 2 jaar voor Keystone Accountants. Keystone Accountants is een jonge organisatie die toonaangevende prestaties levert op het gebied van controle en overige assurance opdrachten. Dit wordt bereikt met behulp van een jong, talentvol en gedreven team. Wat mij eigenlijk vooral is opgevallen bij Keystone Accountants is dat er een familiecultuur heerst en het voelt alsof ik vanaf mijn eerste dag onderdeel uitmaak van deze familie. Ik zou vandaag weer kiezen voor Keystone Accountants als ik de overstap zou maken van een ander (Big4)kantoor. Daarnaast bestaat Keystone Accountants uit een jong, dynamisch en professioneel team waarbij er veel mogelijkheden zijn voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Al met al ben ik de afgelopen jaren geen dag met tegenzin naar mijn werk gegaan.

Luuk Jansen 

Ik werk bij Keystone Accountants omdat het een focus heeft op het controleren van DGA – Familiebedrijven, dit is ook waar mijn passie ligt in de controlepraktijk. Een goede klantrelatie is belangrijk voor mij in mijn werk, deze staat bij Keystone Accountants centraal.

Binnen Keystone Accountants heb ik de mogelijkheid om te groeien als accountant en als persoon en daarnaast bij te dragen aan de ontwikkeling van dit mooie kantoor. Keystone Accountants onderscheidt zich door de laagdrempelige- en informele sfeer maar waarbij er een cultuur heerst waarin topkwaliteit wordt nagestreefd en bereikt.

Trots op onze Keystone professionals

De afgelopen jaren hebben wij met trots gebouwd aan de fundering van ons bedrijf. In korte tijd hebben wij een sterke onderneming opgezet, met een professioneel team en een duidelijke boodschap. Dit maakt dat wij trots zijn op:  

 • Onze prachtige en snelgroeiende klantenportefeuille;
 • De informele en prettige communicatie, die zowel intern als extern terug is te vinden;
 • Ambitieuze professionals met een hoog kwaliteitsniveau;
 • Onze SRA-certificering;
 • Onze rol als beoordelaar van het SRA-stagebureau;
 • De mogelijkheid om de volledige praktijkstage tot en met inschrijving als registeraccountant bij ons te doorlopen.  

Maar bovenal zijn wij trots op ons team. Onze jonge professionals zijn de sleutel tot ons succes, de fundering waar wij als bedrijf op (verder) kunnen bouwen. Dit maakt ons een sterke organisatie, die onze klanten de kwaliteit kan bieden die ze van ons mogen verwachten. Heldere communicatie is een begrip wat wij zowel intern als extern op handen dragen. De informele sfeer, betrokkenheid van collega’s en klanten maakt ons een trotse familie.  

 

WIJ WERKEN VOOR

Trots op onze klanten

Als middelgroot familiebedrijf hechten wij grote waarde aan een goede accountant, een die past bij onze cultuur en een meerwaarde creëert door kennis en vakmanschap. Keystone neemt ons serieus, zijn proactief en nemen ons bij de hand als er complexe vraagstukken liggen en dat op een vriendelijke manier. Wat ons betreft gaan we nog jaren samen verder.

Peter Huisman – Huisman Etech Groep

Wij werken met Keystone Accountants vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de proactieve en meedenkende houding alsmede de prettige en informele sfeer qua communicatie. De servicegraad is hoog en zaken worden snel en adequaat opgepakt. Al met al een fijne samenwerking!

Danny van Eldik – Van der Valk International