Goed kan altijd beter!

Vanuit die gedachte sturen wij onze mensen aan. Onze trots. Dit is niet alleen de basis voor topkwaliteit, maar ook voor de betrokkenheid die u als klant zult ervaren. Team Keystone is een ervaren en gedreven controleteam, stuk voor stuk enthousiast met passie voor het beroep, focus op kwaliteit en werken optimaal samen met andere professionals. Zo krijgt u altijd het juiste advies.

KEYSTONE

Onze missie

Onze missie is het leveren van topkwaliteit en ervoor zorgen dat de ondernemer kan blijven voldoen aan de steeds veranderende wet- en regelgeving waarbij de ondernemer zoveel mogelijk wordt ontzorgd. De accountant moet de klant door en door kennen om deze missie waar te kunnen maken.

ACCOUNTANTS

Onze visie

Onze visie is dat de accountant een maatschappelijke rol vervult en dat de ondernemer hierbij niet uit het oog verloren moet worden. Wij willen de verbinding zijn tussen de ondernemer en het maatschappelijk verkeer tegen een kwalitatief goede prijs. Onze visie is: wij zijn geen prijsvechter in de markt, maar een goede accountant die zichzelf terugverdient. Dat willen wij u laten ervaren!

EVEN VOORSTELLEN

Onze professionals, de sleutel tot
ons succes

 

Abderrahim Meziani

Een persoonlijk kantoor mét dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden. 

Net als vele van mijn collega’s nam ik de beslissing om van een ‘big4 accountantskantoor’ de overstap te maken naar Keystone Accountants. Samen bouwen aan een jong kantoor én de focus op MKB-bedrijven was voor mij leidend bij deze beslissing. Ik wilde niet terug in niveau, maar wel iets kleinschaliger. Want dan kun je echt van betekenis zijn, zowel in een team als richting klanten. Vandaar ook dat het MKB mij meer trekt dan grote concerns. Dat Keystone in het eerste jaar van oprichting direct een SRA-certificering kreeg, geeft wel aan dat het met de kwaliteit goed zit. Dat is niet vreemd met het gedreven team van voornamelijk voormalig ‘big4-medewerkers’.

Nienke Janssen 

Geen één dag is hetzelfde, dat maakt het werken bij Keystone zo leuk. 

Dat Keystone de verbindende factor wil zijn tussen de ondernemer en het maatschappelijke verkeer vind ik belangrijk! Zo vind ik het fijn dat ik zowel de financiële als de persoonlijke kant van mijn klant ken. De persoonlijke factor weet ik te combineren met mijn enthousiasme voor cijfers en een “no-nonsense” mentaliteit. Zeg maar gewoon hoe het is, daar komen we het verst mee. Het is mooi om dit werk te mogen doen samen met een team jonge en enthousiaste collega’s. Wat het leuk maakt om in deze controlepraktijk te werken is het feit dat niet één dag hetzelfde is. Iedere klant is anders, zit in een andere branche, werkt op een andere manier en communiceert op een andere manier. 

Luuk Jansen 

Mijn wensen sluiten naadloos aan bij die van Keystone.

Het controlewerk uitvoeren bij familiebedrijven vind ik fantastisch om te doen. Je kunt een ondernemer echt verder helpen en dat geeft energie. Een goede klantrelatie is daarbij onontbeerlijk. En dat wordt gezien door Keystone. Net als het nastreven van kwaliteit. Ik vind het prettig dat ik de mogelijkheid krijg om te groeien als accountant maar ook als persoon. Wat dat betreft sluiten mijn wensen dus naadloos aan bij die van Keystone. Anders werkt het ook niet! Daarnaast past de laagdrempelige en informele sfeer bij mij als persoon.

Maar onze trots gaat verder 

Naast onze Keystoners, staat onze fundering als een huis. In korte tijd heeft team Keystone een sterke onderneming opgezet met een duidelijke boodschap. Tot gevolg een prachtige en snelgroeiende klantenportefeuille. Een informele en prettige communicatie, die intern en extern terug te vinden is. Onze SRA-certificering en onze rol als beoordelaar van het SRA-stagebureau, met de mogelijkheid om de volledige praktijkstage tot en met inschrijving als registeraccountant bij ons te doorlopen.

 

Wat maakt Keystone uniek

Waarom Keystone Accountants?

Een keystone is letterlijk vertaalt een sluitsteen of een hoeksteen. Onontbeerlijk om zaken te verbinden, om op te bouwen. Daarnaast verbindt de naam de begrippen ‘key’ en ‘tone’. Hiermee staat Keystone Accountants voor een geheel eigen visie op onze klantrelatie.  

>> Audit only kantoor
>> Focus op controleplichtige familiebedrijven en DGA-ondernemingen
>> Focus op kwaliteit, SRA gecertificeerd
>> Samenwerking met andere professionals
>> Netwerk van specialisten in huis
>> De accountant die zichzelf terugverdient