Overige assurance opdrachten

Onze Keystoners zijn er ook voor u bij het uitvoeren van overige assurance opdrachten. U kunt denken aan het uitvoeren van subsidiecontroles waaronder NOW-producten, beoordelingsverklaringen en een rapport van feitelijke bevindingen.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Naast het controleren van jaarrekeningen houden wij ons ook bezig met het uitvoeren van assurance opdrachten. 
Voorbeelden van dergelijke opdrachten zijn:

 • NOW-producten
 • Subsidieverklaringen
 • Beoordelingsverklaringen
 • Rapporten van feitelijke bevindingen

  Waarom assurance opdrachten laten uitvoeren door Keystone?

  Simpelweg omdat wij beschikken over de vereiste expertise voor het uitvoeren van dergelijke opdrachten! Maar niet alleen een focus kwaliteit wat blijkt uit onze SRA certificering. Het team is gedreven en weet zware kost luchtig te maken. De meerderheid heeft een opleiding genoten bij één van de grote kantoren. Bewust hebben zij de stap gemaakt naar het segment controleplichtige familie- en DGA-bedrijven. Ondernemerschap boeit! Niets mooier dan een ondernemer te ontzorgen en moeilijke taal simpel te maken. Mogen wij u verder helpen met uw assurance opdracht?

  Het ontzorgen gaat bij ons verder. Door de samenwerking met andere professionals kunnen wij een compleet pakken van financiële dienstverlening op hoog niveau aanbieden.

  Wettelijke jaarrekeningcontroles

  Is uw bedrijf controleplichtig? De jaarrekening is voor de gebruikers een belangrijke bron van informatie over de onderneming. Middelgrote- en grote ondernemingen zijn verplicht om hun jaarrekening te laten controleren door een accountant met een Wta-vergunning.

  Criteria:

  • De netto omzet > €12 miljoen;
  • Een balanstotaal > €6 miljoen;
  • HGemiddeld aantal fte’s > 50.

  Vrijwillige controles

  Is uw bedrijf (nog) niet controleplichtig, maar wilt u meer inzicht in de beheersing van uw primaire bedrijfsprocessen, ook dan kunt u bij ons terecht voor een vrijwillige controle. Een vrijwillige controle geeft een goed inzicht in de interne beheersing van uw organisatie

  Bijvoorbeeld als:

  • de Raad van Commissarissen deze eis stelt;
  • een financier deze voorwaarde stelt.

  WIJ WERKEN VOOR

  Klanten aan het woord

  Als middelgroot familiebedrijf hechten wij grote waarde aan een goede accountant, een die past bij onze cultuur en een meerwaarde creëert door kennis en vakmanschap.Keystone neemt ons serieus, zijn proactief en nemen ons bij de hand als er complexe vraagstukken liggen en dat op een vriendelijke manier. Wat ons betreft gaan we nog jaren samen verder.

  Peter Huisman – Huisman Etech Groep

  Wij werken met Keystone Accountants vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de proactieve en meedenkende houding alsmede de prettige en informele sfeer qua communicatie. De servicegraad is hoog en zaken worden snel en adequaat opgepakt. Al met al een fijne samenwerking!

  Danny van Eldik – Van der Valk International

  KENNIS MAKEN

  Ook een tevreden klant worden?

   

  We vinden een betrokken relatie met de klant belangrijk en richten ons daarbij op kwaliteit van die dienstverlening. Korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden en een proactieve instelling. Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. 

  Kennis maken - Assurance Opdrachten

  4 + 13 =