Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze accountants zijn gespecialiseerd in het controleren van uw jaarrekeningen. Onze accountants zijn vastbijters en veelal opgeleid bij Big4 kantoren. Hun kwaliteitsmaatstaf lig hoog. Daardoor bieden wij u zeer kwalitatieve controles aan tegen een scherpe prijs.

De controlewerkzaamheden die wij aanbieden zijn: 

 • Wettelijke controles
 • Vrijwillige controles
 • Overige assurance opdrachten

Hieronder leest u wat deze drie controlewerkzaamheden voor u inhouden. 

Wettelijke jaarrekeningcontroles

Is uw bedrijf controleplichtig? De jaarrekening is voor de gebruikers een belangrijke bron van informatie over de onderneming. Middelgrote- en grote ondernemingen zijn verplicht om hun jaarrekening te laten controleren door een accountant met een Wta-vergunning.

Criteria:

 • De netto omzet > €12 miljoen;
 • Een balanstotaal > €6 miljoen;
 • Gemiddeld aantal fte’s > 50.

Vrijwillige controles

Is uw bedrijf (nog) niet controleplichtig, maar wilt u meer inzicht in de beheersing van uw primaire bedrijfsprocessen, ook dan kunt u bij ons terecht voor een vrijwillige controle. Een vrijwillige controle geeft een goed inzicht in de interne beheersing van uw organisatie.

Bijvoorbeeld als:

 • de Raad van Commissarissen deze eis stelt;
 • een financier deze voorwaarde stelt.

Overige Assurance opdrachten

We hebben jarenlange ervaring in ons team waaronder ook het uitvoeren van diverse overige assurance opdrachten. Wij beschikken hierdoor over alle expertise voor de uitvoering van overige assurance opdrachten.

Voorbeelden zijn:

 • NOW producten;
 • Subsidieverklaringen;
 • Rapport van feitelijke bevindingen;
 • Beoordelingsverklaringen.

WIJ WERKEN VOOR

Klanten aan het woord

Als middelgroot familiebedrijf hechten wij grote waarde aan een goede accountant, een die past bij onze cultuur en een meerwaarde creëert door kennis en vakmanschap. Keystone neemt ons serieus, zijn proactief en nemen ons bij de hand als er complexe vraagstukken liggen en dat op een vriendelijke manier. Wat ons betreft gaan we nog jaren samen verder.

Peter Huisman - Huisman Etech Groep

Wij werken met Keystone Accountants vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de proactieve en meedenkende houding alsmede de prettige en informele sfeer qua communicatie. De servicegraad is hoog en zaken worden snel en adequaat opgepakt. Al met al een fijne samenwerking!

Danny van Eldik - Van der Valk International

Wat maakt Keystone uniek

Waarom Keystone Accountants?

Een keystone is letterlijk vertaalt een sluitsteen of een hoeksteen. Onontbeerlijk om zaken te verbinden, om op te bouwen. Daarnaast verbindt de naam de begrippen ‘key’ en ‘tone’. Hiermee staat Keystone Accountants voor een geheel eigen visie op onze klantrelatie.  

>> Audit only kantoor
>> Focus op controleplichtige familiebedrijven en DGA-ondernemingen
>> Focus op kwaliteit, SRA gecertificeerd
>> Samenwerking met andere professionals
>> Netwerk van specialisten in huis
>> De accountant die zichzelf terugverdient