fbpx

 ONZE DIENSTEN

Keystone is een audit only kantoor, gespecialiseerd in het controleren van jaarrekeningen. Onze mensen zijn veelal opgeleid bij Big4 kantoren en hebben een hoge kwaliteitsmaatstaf. Daardoor kunnen we u zeer kwalitatieve controles bieden tegen een scherpe prijs.

De controlewerkzaamheden zijn in drie groepen onder te verdelen:

 • Wettelijke controles
 • Vrijwillige controles
 • Overige assurance opdrachten

ACCOUNTANTS

Dienstverlening voor accountantskantoren

Wij houden ons alleen bezig met de controlewerkzaamheden en zijn gewend samen te werken met andere accountantskantoren om samen een optimaal resultaat voor de klant te bereiken. Wij bieden accountantskantoren de mogelijkheid om de controlewerkzaamheden aan ons uit te besteden. Zelf kunt u uw klant op alle overige vlakken blijven bedienen. Wij nemen u de zorg uit handen van het moeten voldoen aan de AFM-eisen om een Wta-vergunning te behouden.

Ons kantoor is SRA-gecertificeerd. Wij vinden deze certificering belangrijk, omdat de toetsing door de SRA ook voor u een teken is van onze kwaliteit.

Wettelijke jaarrekeningcontroles

Is uw bedrijf controleplichtig? De jaarrekening is voor de gebruikers een belangrijke bron van informatie over de onderneming. Middelgrote- en grote ondernemingen zijn verplicht om hun jaarrekening te laten controleren door een accountant met een Wta-vergunning.

Criteria:

 • De netto omzet > €12 miljoen;
 • Een balanstotaal > €6 miljoen;
 • Gemiddeld aantal fte’s > 50.

Vrijwillige controles

Is uw bedrijf (nog) niet controleplichtig, maar wilt u meer inzicht in de beheersing van uw primaire bedrijfsprocessen, ook dan kunt u bij ons terecht voor een vrijwillige controle. Een vrijwillige controle geeft een goed inzicht in de interne beheersing van uw organisatie.

Bijvoorbeeld als:

 • de Raad van Commissarissen deze eis stelt;
 • een financier deze voorwaarde stelt.

Overige Assurance opdrachten

We hebben jarenlange ervaring in ons team waaronder ook het uitvoeren van diverse overige assurance opdrachten. Wij beschikken hierdoor over alle expertise voor de uitvoering van overige assurance opdrachten.

Voorbeelden zijn:

 • NOW producten;
 • Subsidieverklaringen;
 • Rapport van feitelijke bevindingen;
 • Beoordelingsverklaringen.

WIJ WERKEN VOOR

Klanten aan het woord

Als middelgroot familiebedrijf hechten wij grote waarde aan een goede accountant, een die past bij onze cultuur en een meerwaarde creëert door kennis en vakmanschap. Keystone neemt ons serieus, zijn proactief en nemen ons bij de hand als er complexe vraagstukken liggen en dat op een vriendelijke manier. Wat ons betreft gaan we nog jaren samen verder.

Peter Huisman - Huisman Etech Groep

Wij werken met Keystone Accountants vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de proactieve en meedenkende houding alsmede de prettige en informele sfeer qua communicatie. De servicegraad is hoog en zaken worden snel en adequaat opgepakt. Al met al een fijne samenwerking!

Danny van Eldik - Van der Valk International

Wat maakt Keystone uniek

Waarom Keystone Accountants?

Een keystone is letterlijk vertaalt een sluitsteen; noodzakelijk om zaken met elkaar te verbinden zoals ‘key’ en ‘tone’. Dit geeft een goede weerspiegeling van onze visie, waarbij de S van samenwerking essentieel is.  

>> Audit only kantoor
>> Focus op controleplichtige familiebedrijven en DGA-ondernemingen
>> Divers en gedreven team van professionals veelal afkomstig van Big4 kantoren >> Focus op kwaliteit, SRA gecertificeerd
>> Samenwerking met andere professionals