fbpx

Over ons

Onze strategie is de samenwerking met u aan te gaan met de juiste Key– factoren & de juiste Tone. 

Door de vele jaren ervaring binnen Keystone in combinatie met de drive van teamleden om kansen maar ook bedreigingen te identificeren voor u en uw onderneming maken wij het verschil. Wij vertalen deze kansen en bedreigingen naar concrete acties. Hierdoor ervaart u een controle tegen topkwaliteit waarbij u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen! 

KEYSTONE

Onze missie

Onze missie is het leveren van topkwaliteit en ervoor zorgen dat de ondernemer kan blijven voldoen aan de steeds veranderende wet- en regelgeving waarbij de ondernemer zoveel mogelijk wordt ontzorgd. De accountant moet de klant door en door kennen om deze missie waar te kunnen maken.
ACCOUNTANTS

Onze visie

Onze visie is dat de accountant een maatschappelijke rol vervult en dat de ondernemer hierbij niet uit het oog verloren moet worden. Wij willen de verbinding zijn tussen de ondernemer en het maatschappelijk verkeer tegen een kwalitatief goede prijs. Onze visie is: wij zijn geen prijsvechter in de markt, maar een goede accountant die zichzelf terugverdient. Dat willen wij u laten ervaren!

EVEN VOORSTELLEN

Waarom werken onze medewerkers bij Keystone Accountants?

 

Abderrahim Meziani

Circa 2 jaar geleden heb ik de beslissing genomen om de overstap te maken van een Big4 kantoor naar Keystone Accountants. De beslissing voor het maken van deze overstap was voornamelijk gebaseerd op de uitdaging waarbij Keystone Accountants een kantoor is welke de focus heeft op MKB bedrijven en waarbij de controle werkzaamheden voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Het hoge kwaliteitsniveau is met name te danken aan het feit dat de meeste medewerkers een Big4 achtergrond hebben. Dit heeft zich uitbetaald in de SRA-certificering welke in het eerste jaar na oprichting is verkregen op basis van de SRA-toetsing van de controle dossiers. Voor mij was de mix tussen een kleinere accountantskantoor en hoge kwaliteitsstandaarden de trigger om de overstap te maken en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Mert Yakut 

Voordat ik bij Keystone Accountants ben begonnen heb ik 2 jaar bij een Big4 kantoor gewerkt. Momenteel werk ik al 2 jaar voor Keystone Accountants. Keystone Accountants is een jonge organisatie die toonaangevende prestaties levert op het gebied van controle en overige assurance opdrachten. Dit wordt bereikt met behulp van een jong, talentvol en gedreven team. Wat mij eigenlijk vooral is opgevallen bij Keystone Accountants is is dat er een familiecultuur heerst en het voelt alsof ik vanaf mijn eerste dag onderdeel uitmaak van deze familie. Ik zou vandaag weer kiezen voor Keystone Accountants en de overstap maken van een ander (Big4) kantoor. Daarnaast bestaat Keystone Accountants uit een jong, dynamisch en professioneel team waarbij er veel mogelijkheden zijn voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Al met al ben ik de afgelopen jaren geen dag met tegenzin naar mijn werk gegaan.

Luuk Jansen

Ik werk bij Keystone Accountants omdat het een focus heeft op het controleren van DGA – Familiebedrijven, dit is ook waar mijn passie ligt in de controlepraktijk. Een goede klantrelatie is belangrijk voor mij in mijn werk, deze staat bij Keystone Accountants centraal.

Binnen Keystone Accountants heb ik de mogelijkheid om te groeien als accountant en als persoon en daarnaast bij te dragen aan de ontwikkeling van dit mooie kantoor. Keystone Accountants onderscheidt zich door de laagdrempelige- en informele sfeer maar waarbij er een cultuur heerst waarin topkwaliteit wordt nagestreefd en bereikt.

Trots op onze Keystone professionals  

De start van Keystone Accountants

In 2018 zijn we met een team dat al jarenlang samenwerkte, ons eigen audit only kantoor gestart. De strategische keuzes van met name de Big4, naar met name grote (waaronder beursgenoteerde) ondernemingen, paste minder goed bij ons en onze werkwijze. Voor ons bestaat de controle uit meer dan alleen het verstrekken van de controleverklaring. Wij vinden het contact met de eigenaren en hetgeen hen beweegt belangrijk.

Het signaleren van potentiële verbeteringen binnen een onderneming en de mogelijke samenwerking met andere disciplines, zorgen voor een controleproces met meer impact. Wij willen in de complexe en snel veranderende omgeving (pro)actief betrokken zijn bij onze klanten.

Sinds de start hebben we een snelle groei doorgemaakt, zowel in klanten als in collega’s. Ook deze collega’s herkennen zich in onze strategie voor het controleren van DGA/familiebedrijven. Lees hierboven de ervaringen van onze mensen.

De afgelopen jaren hebben wij met trots gebouwd aan de fundering van ons bedrijf. In korte tijd hebben wij een sterke onderneming opgezet, met een professioneel team en een duidelijke boodschap. Dit maakt dat wij trots zijn op:

  • Onze prachtige en snelgroeiende klantenportefeuille
  • De informele en prettige communicatie, die zowel intern als extern terug is te vinden
  • Ambitieuze professionals met een hoog kwaliteitsniveau
  • Onze SRA-certificering
  • Onze rol als beoordelaar van het SRA-stagebureau
  • De mogelijkheid om de volledige praktijkstage tot en met inschrijving als Register Accountant bij ons te doorlopen.

Wat maakt Keystone uniek

Waarom Keystone Accountants?

Een keystone is letterlijk vertaalt een sluitsteen; noodzakelijk om zaken te verbinden, om te bouwen. Daarnaast verbindt de naam de begrippen ‘key’ en ‘tone’. Dit geeft een goede weerspiegeling van onze visie, waarbij de S van samenwerking centraal staat.  

>> Audit only kantoor
>> Focus op controleplichtige familiebedrijven en DGA-ondernemingen
>> Divers en gedreven team van professionals veelal afkomstig van Big4 kantoren >> Focus op kwaliteit, SRA gecertificeerd
>> Samenwerking met andere professionals