Keystone Accountants over ons

Over ons

Keystone Accountants
Missie

Onze missie is het leveren van topkwaliteit en ervoor zorgen dat de ondernemer kan blijven voldoen aan de steeds veranderende wet- en regelgeving waarbij de ondernemer zoveel mogelijk wordt ontzorgd. De accountant moet de klant door en door kennen om deze missie waar te kunnen maken.

Visie

Onze visie is dat de accountant een maatschappelijke rol vervult en dat de ondernemer hierbij niet uit het oog verloren moet worden. Wij willen de verbinding zijn tussen de ondernemer en het maatschappelijk verkeer tegen een kwalitatief goede prijs. Onze visie is: wij zijn geen prijsvechter in de markt, maar een goede accountant die zichzelf terugverdient. Dat willen wij u laten ervaren!

Keystone Accountants

De verbindingssteen zijn tussen u als ondernemer en het maatschappelijk verkeer, maar ook tussen onderneming én privé: dat is onze strategie! Door de vele jaren ervaring van het controleteam in combinatie met de drive van de teamleden om kansen maar ook bedreigingen te zien voor u en de onderneming maken wij het verschil. Wij vertalen deze kansen en bedreigingen naar concrete acties middels onze partners die hierin gespecialiseerd zijn. Hierdoor ervaart u een controle tegen topkwaliteit waarbij de ondernemer kan blijven ondernemen.

Onze diensten Ons team