Keystone Accountants medewerkers

Medewerkers

Keystone Accountants

Even voorstellen: uw team

De verbindingssteen zijn tussen u als ondernemer en het maatschappelijk verkeer, maar ook tussen onderneming én privé: dat is onze strategie! Om deze topkwaliteit te leveren werken wij met een relatief klein team met korte lijnen. Zo weet een ieder wat er speelt en komen de vragen op het juiste niveau binnen het team dan wel bij onze partners terecht. Hierdoor ervaart u een controle tegen topkwaliteit waarbij de ondernemer kan blijven ondernemen.

Onze specialisten

John van der Laan MSc RA
John van der Laan MSc RA
Partner

Recht door zee en betrokken bij u en uw onderneming.

Na mij VWO ben ik in 2006 begonnen bij Deloitte Accountants in Arnhem en gaan studeren op Nyenrode. In april 2015 ben ik afgestudeerd en ingeschreven als Register Accountant en heb ik tot februari 2018 vele jaren ervaring op mogen doen bij Deloitte in Arnhem met de focus op familiebedrijven en DGA-ondernemingen. Door diverse veranderingen heb ik met een aantal oud-collega`s een nieuw accountantskantoor opgericht, genaamd Keystone Accountants B.V. De naam Keystone staat voor verbindingssteen en geeft onze visie weer op de rol van de accountant: het zijn van een verbinding tussen de ondernemer enerzijds en het maatschappelijk verkeer anderzijds. In de afgelopen jaren heb ik met name ervaring opgedaan in het controleren van jaarrekeningen van familiebedrijven en DGA-ondernemingen in verschillende branches in het MKB. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in financieringsaanvragen, opdrachten in het kader van de waardebepaling van aandelen en het opstellen van validatiemodellen waardoor ik mijzelf kan beschouwen als een allround accountant met een praktische aanpak en een gezonde professioneel kritische instelling. Mijn normen en waarden in het uitvoeren van mijn werkzaamheden zijn het houden van een rechte rug, “what you see, what you get, recht door zee maar betrokken bij u en uw onderneming”.

Meer lezen
Nienke Janssen
Nienke Janssen
Controleleider

Fijne persoonlijke communicatie.

Sinds september 2012 ben ik werkzaam in de controlepraktijk, toen begonnen bij Deloitte Accountants B.V. Na een periode van ruim 5,5 jaar werkzaam te zijn geweest voor een Big 4 – kantoor vond ik het tijd worden om mijn focus te houden op klanten in de MKB sector waar ik mij prettig bij voel. Vandaar dat ik in mei 2018 ben begonnen als controleleider bij Keystone Accountants B.V. Het feit dat Keystone Acccountants B.V. een verbindende factor wil zijn tussen de ondernemer en het maatschappelijk verkeer vind ik belangrijk. Zo vind ik het fijn dat naast het feit dat ik weet hoe mijn klant er op financieel gebied voor staat, ik ook weet hoe het persoonlijk met ze gaat. Deze persoonlijke factor weet ik te combineren met mijn enthousiasme voor cijfers en een “no-nonsense” mentaliteit. Zeg maar gewoon hoe het is, daar komen we het verst mee. Het is mooi om dit werk te mogen doen samen met een team jonge en enthousiaste collega’s. Waarbij ik het belangrijk vind dat we jongere collega’s zo goed mogelijk begeleiden op gebied van werk en studie maar ook op persoonlijk vlak. Wat het leuk maakt om in deze controlepraktijk te werken is het feit dat niet één dag hetzelfde is. Iedere klant is weer anders, zit in een andere branche, werkt op een andere manier en communiceert op een andere manier. Juist ook omdat het werk zo divers is ben ik van mening dat het samenwerkingsverband met Otten & Kampschreur en PK & Partners een toegevoegde waarde is voor onze klanten maar ook zeker voor mij.

Meer lezen
Luuk Jansen MSc
Luuk Jansen MSc
Junior Manager

Kritisch, betrouwbaar en harde werker.

Na het behalen van de HBO-Accountancy opleiding ben ik in september 2013 gestart met het werken in de controlepraktijk bij Deloitte Accountants te Arnhem. Tegelijkertijd ben ik gestart met de universitaire opleiding tot Register Accountant, deze inmiddels succesvol is afgerond. Ik heb in de eerste twee jaar bij Deloitte een divers klantenpakket bediend, waarbij na circa twee jaar duidelijk werd dat mijn passie ligt bij het controleren van de DGA – familiebedrijven. Na circa vierenhalf jaar bij Deloitte gewerkt te hebben heb ik besloten de overstap te maken naar Keystone Accountants B.V. waar ik per maart 2018 in dienst ben getreden als controleleider. Door deze overstap kan ik mijn focus op de mkb-sector behouden en mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. Door het werkverleden bij Deloitte weten wij als oud collega`s wat we aan elkaar hebben en waar onze krachten liggen en dat maakt ons een sterk team. Het is mooi dat wij als één team van jonge collega’s samen de (controle)opdrachten voor onze klanten verrichten met de nodige humor. Bij Keystone Accountants zijn wij de verbinding voor de mkb-ondernemer met het maatschappelijk verkeer. Met persoonlijke aandacht staan wij klaar voor onze klanten. Dit klantcontact en een fijne samenwerking vind ik belangrijk in de uitvoering van mijn werk. Ondanks de focus op het opbouwen en behouden van een goede klantrelatie heb ik altijd een kritische blik ten aanzien van de controle-informatie die ik ontvang van klanten. Ik draag zorg voor de afronding van mijn werkzaamheden en word door mijn collega’s omschreven als een betrouwbare en hardwerkende collega.

Meer lezen
Mert Yakut MSc
Mert Yakut MSc
Senior Assistent

In 2014 heb ik mijn HBO-bachelor Bedrijfseconomie afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vervolgens ben ik in 2015 gestart met de Master Accountancy aan universiteit van Tilburg. Gedurende mijn Master opleiding heb ik mijn scriptie-stage uitgevoerd bij Deloitte. Na een succesvol stageperiode ben ik in 2017 in dienst getreden bij Deloitte te Arnhem. Na 7 maanden bij Deloitte gewerkt te hebben en ruim een jaar bij EY ben ik in contact gekomen met mijn oud-collega John van der Laan. Na deze contactmomenten heb ik besloten om een overstap te wagen naar Keystone vanwege de cultuur en het klantenpakket.

Zo heeft Keystone een jong, deskundig (met name big-4 ervaring) en enthousiast team waardoor genoeg mogelijkheden bestaan om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Door de passie voor het vak zijn er vaak intern kritische en leuke discussies om met elkaar te voeren over bijvoorbeeld de controleaanpak. Verder is er een netwerk van specialisten en wilt Keystone innovatief zijn en op zoek gaan naar de meest efficiënte en effectieve controle-aanpak. Kortom Keystone werkt met veel passie en gaat voor topkwaliteit. Ik werk sinds maart 2019 bij Keystone accountants. Door mezelf steeds te blijven ontwikkelen en draag ik zowel theoretisch als in het praktijk mijn steen bij aan de normen en waarden van Keystone Accountants.

Sinds de overstap heb ik geleerd dat het belangrijk is om niet alleen aan te geven als iets niet juist/optimaal is, maar ook met praktische alternatieven komen, waarbij netwerk daar waar nodig in gezet kan worden voor wat betreft ondersteuning bij de implementatie. Deze werkwijze maakt mij happy en bevestigt mij dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Meer lezen
Abderrahim Meziani
Abderrahim Meziani
Controleleider

Na het behalen van de hbo-opleiding Bedrijfseconomie, ben ik in 2015 begonnen bij EY waar ik ruim 3,5 jaar werkervaring heb opgedaan in de controlepraktijk. Tegelijkertijd heb ik de opleiding pre-master Accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit gevolgd. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond. Momenteel richt ik mij op de laatste fase van de masteropleiding Accountancy.

De overstap van Bedrijfseconomie naar Accountancy heb ik gemaakt omdat ik mijn focus meer wil richten op de financiële verslaggeving van bedrijven en daarmee een verbindende factor kan zijn tussen enerzijds het maatschappelijk verkeer en anderzijds het bedrijfsleven.

Bij EY heb ik een divers klantenpakket gehad waarbij ik zowel bij multinational bedrijven als MKB-bedrijven controlewerkzaamheden heb verricht. Gedurende mijn periode bij EY heb ik ervaren dat de controle bij MKB-bedrijven anders verloopt dan bij multinational bedrijven. Dit komt met name doordat de lijnen met de directieleden korter zijn waardoor sneller een persoonlijke klik ontstaat. Deze persoonlijke klik is voor mij belangrijk omdat het mij helpt het verhaal achter de cijfers te begrijpen. Hierin ligt ook mijn passie voor het vak Accountancy, namelijk het doorgronden van de jaarrekening en het snappen van het verhaal achter de cijfers om ervoor te zorgen dat de jaarrekening een getrouw beeld weergeeft van de werkelijkheid. Dit heeft mij ertoe doen besluiten om bij Keystone Accountants B.V. aan de slag te gaan, waar het klantenpakket voornamelijk uit MKB-bedrijven bestaat. Keystone Accountants B.V. heeft een jong, dynamisch en ambitieus team van collega’s met een BIG-4 achtergrond. Dit zorgt ervoor dat onze focus ligt op het leveren van kwalitatief goede controlewerkzaamheden

Meer lezen
Laura Flemminks - van Elk
Laura Flemminks - van Elk
Assistent

Na het behalen van mijn HAVO-diploma ben ik gestart met de opleiding HBO-bedrijfseconomie. Daarbij heb ik voor een deeltijd opleidingstraject gekozen om zo de theorie van de opleiding direct toe te passen in praktijk.

Na drie jaar werkervaring op te hebben gedaan op de financiële administratie van een handels- en productieonderneming, heb ik besloten om een overstap te maken naar de Accountancy. Mijn keuze om deze overstap te maken is ontstaan doordat ik bij mijn vorige werkgever nauw betrokken was bij de accountantscontrole en daar is mijn enthousiasme en interesse voor het accountancy vak ontstaan.  Ik wil onze controlecliënten graag de meerwaarde van een goede jaarrekeningcontrole laten zien.

Het jonge team van Keystone Accountants B.V., spreekt mij enorm aan. Bij Keystone Accountants krijg ik de mogelijkheid mijzelf verder te ontwikkelen. Daarnaast staat Keystone Accountants voor persoonlijk contact met haar klanten en het leveren van kwaliteit, iets wat voor mij belangrijk is in mijn werk en de persoonlijke aandacht voor de klant.

Meer lezen
Roel Wijers
Roel Wijers
Senior Assistent

Na het behalen van mijn MEAO-diploma ben ik gestart bij de Rabobank als medewerker binnendienst Bedrijven. Via interne cursussen en opleidingen ben ik door gegroeid naar Kredietbeoordelaar. Na zes jaar Rabobank heb ik de overstap gemaakt naar een franchiseorganisatie van dierenspeciaalzaken. Op het hoofdkantoor aldaar heb ik in mijn rol als controller ruim 12,5 jaar diverse werkzaamheden uitgevoerd en daarbij de nodige ervaring opgedaan met betrekking tot administratie, belastingen en het audit ready maken van balansdossiers. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam voor PK Support. In samenwerking met Keystone Accountants en PK & Partners vormen we een jong, dynamisch en ambitieus team en dat spreekt mij erg aan, evenals het klantenpakket dat voornamelijk uit MKB- en DGA/Familiebedrijven bestaat. Voor hen zet ik mij graag in om kwalitatief goed werk af te leveren

Meer lezen
Ramon Gielen
Ramon Gielen
Assistent Accountant

Sinds juli 2013 ben ik werkzaam in de Accountancy en ben destijds begonnen als stagiair bij een administratie c.q. accountantskantoor in Tiel. Na het behalen van de mbo-opleiding Assistent Accountant in juli 2014, heb ik in 2016 de hbo-opleiding MBA gevolgd en succesvol afgerond. Na ruim 4,5 jaar werkzaam te zijn bij het kantoor in Tiel vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging ben ik in januari 2019 aangegaan bij PK Support. Het jonge en ambitieuze team i.c.m. de samenwerking Keystone Accountants en PK & Partners spreekt mij erg aan. Door deze samenwerking kan er een volledig pakket aan dienstverlening worden aangeboden, door deze verscheidenheid aan dienstverlening kan ik mij op verschillende gebieden verder ontwikkelen. Daarnaast is het klantenpakket in verschillende sectoren actief, waardoor er wederom sprake is van afwisseling in de werkzaamheden. Het verder kunnen ontwikkelen en de diversiteit in de werkzaamheden is iets wat voor mij belangrijk is in mijn werk.

Meer lezen
Keystone Accountants
Eveliene van Boekel-van Bronkhorst
Assistent Accountant

Betrokken, betrouwbaar, afspraken nakomen en het werken in teamverband zijn sleutelwoorden die ik in mijn dagelijkse werk belangrijk vind.

Sinds 1 april 2020 ben ik werkzaam bij PK Support B.V. te Druten.

Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest bij een accountantskantoor in de omgeving van Druten heb ik besloten de overstap te maken naar PK Support.

In de afgelopen jaren heb ik veel werkervaring opgedaan. Zoals begeleiding bij of het zelfstandig boeken van administraties, opstellen van fiscale aangiften, samenstellen jaarrekening en het aanspreekpunt zijn voor cliënten bij diverse vragen.

Persoonlijk contact met de klanten vind ik belangrijk en sta klanten daarom ook graag te woord en probeer de vragen te beantwoorden en op te lossen. Samen komen wij er wel uit!

In samenwerking met Keystone Accountants en PK & Partners vormen we een jong, dynamisch en ambitieus team en dat spreekt mij erg aan.

Meer lezen
Keystone Accountants
Suvat Unluturk
Assistent Accountant

Sinds maart 2020 ben ik werkzaam bij Keystone Accountants in de controlepraktijk te Druten. Daarnaast volg ik de HBO-Accountancy opleiding aan de Hogeschool Saxion te Deventer. Tijdens mijn praktijkstage voor de opleiding heb ik ervaring opgedaan in zowel de controle- als samenstelpraktijk . Dankzij de praktijkervaring heb ik de keuze gemaakt om in de controlepraktijk te werken.

Keystone heeft een jong, deskundig, ambitieus team wat mij erg aanspreekt. Daarnaast krijg ik voldoende ruimte om mezelf te ontwikkelen hierdoor biedt Keystone mij een mooi en uitdagend toekomstperspectief.

Omdat ik aan het begin van mijn carrière sta vind ik het erg belangrijk om goede begeleiding te krijgen zodat ik mezelf kan ontwikkelen. Bij Keystone wordt er genoeg tijd beschikbaar gesteld voor begeleiding en de collega’s hebben vele jaren ervaring waardoor ik veel van ze kan leren.

Meer lezen
Vacatures
Jouw naam?
Jouw functie?

Jouw eigen unieke omschrijving.
Bekijk vacatures