Keystone Accountants medewerkers

Medewerkers

Keystone Accountants

Even voorstellen: uw team

De verbindingssteen zijn tussen u als ondernemer en het maatschappelijk verkeer, maar ook tussen onderneming én privé: dat is onze strategie! Om deze topkwaliteit te leveren werken wij met een relatief klein team met korte lijnen. Zo weet een ieder wat er speelt en komen de vragen op het juiste niveau binnen het team dan wel bij onze partners terecht. Hierdoor ervaart u een controle tegen topkwaliteit waarbij de ondernemer kan blijven ondernemen.

Onze specialisten

John van der Laan MSc RA
John van der Laan MSc RA
Partner

Recht door zee en betrokken bij u en uw onderneming.

Na mij VWO ben ik in 2006 begonnen bij Deloitte Accountants in Arnhem en gaan studeren op Nyenrode. In april 2015 ben ik afgestudeerd en ingeschreven als Register Accountant en heb ik tot februari 2018 vele jaren ervaring op mogen doen bij Deloitte in Arnhem met de focus op familiebedrijven en DGA-ondernemingen. Door diverse veranderingen heb ik met een aantal oud-collega`s een nieuw accountantskantoor opgericht, genaamd Keystone Accountants B.V. De naam Keystone staat voor verbindingssteen en geeft onze visie weer op de rol van de accountant: het zijn van een verbinding tussen de ondernemer enerzijds en het maatschappelijk verkeer anderzijds. In de afgelopen jaren heb ik met name ervaring opgedaan in het controleren van jaarrekeningen van familiebedrijven en DGA-ondernemingen in verschillende branches in het MKB. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in financieringsaanvragen, opdrachten in het kader van de waardebepaling van aandelen en het opstellen van validatiemodellen waardoor ik mijzelf kan beschouwen als een allround accountant met een praktische aanpak en een gezonde professioneel kritische instelling. Mijn normen en waarden in het uitvoeren van mijn werkzaamheden zijn het houden van een rechte rug, “what you see, what you get, recht door zee maar betrokken bij u en uw onderneming”.

Meer lezen
Nienke Janssen
Nienke Janssen
Controleleider

Fijne persoonlijke communicatie.

Sinds september 2012 ben ik werkzaam in de controlepraktijk, toen begonnen bij Deloitte Accountants B.V. Na een periode van ruim 5,5 jaar werkzaam te zijn geweest voor een Big 4 – kantoor vond ik het tijd worden om mijn focus te houden op klanten in de MKB sector waar ik mij prettig bij voel. Vandaar dat ik in mei 2018 ben begonnen als controleleider bij Keystone Accountants B.V. Het feit dat Keystone Acccountants B.V. een verbindende factor wil zijn tussen de ondernemer en het maatschappelijk verkeer vind ik belangrijk. Zo vind ik het fijn dat naast het feit dat ik weet hoe mijn klant er op financieel gebied voor staat, ik ook weet hoe het persoonlijk met ze gaat. Deze persoonlijke factor weet ik te combineren met mijn enthousiasme voor cijfers en een “no-nonsense” mentaliteit. Zeg maar gewoon hoe het is, daar komen we het verst mee. Het is mooi om dit werk te mogen doen samen met een team jonge en enthousiaste collega’s. Waarbij ik het belangrijk vind dat we jongere collega’s zo goed mogelijk begeleiden op gebied van werk en studie maar ook op persoonlijk vlak. Wat het leuk maakt om in deze controlepraktijk te werken is het feit dat niet één dag hetzelfde is. Iedere klant is weer anders, zit in een andere branche, werkt op een andere manier en communiceert op een andere manier. Juist ook omdat het werk zo divers is ben ik van mening dat het samenwerkingsverband met Otten & Kampschreur en PK & Partners een toegevoegde waarde is voor onze klanten maar ook zeker voor mij.

Meer lezen
Luuk Jansen MSc
Luuk Jansen MSc
Controleleider

Kritisch, betrouwbaar en harde werker.

Na het behalen van de HBO-Accountancy opleiding ben ik in september 2013 gestart met het werken in de controlepraktijk bij Deloitte Accountants te Arnhem. Tegelijkertijd ben ik gestart met de master opleiding, die inmiddels succesvol is afgerond waardoor ik nu bezig ben met het laatste deel van mijn theoretische opleiding tot Register Accountant. Ik heb in de eerste twee jaar bij Deloitte een divers klantenpakket bediend, waarbij na circa twee jaar duidelijk werd dat mijn passie ligt bij het controleren van de DGA – familiebedrijven. Na circa vierenhalf jaar bij Deloitte gewerkt te hebben heb ik besloten de overstap te maken naar Keystone Accountants B.V. waar ik per maart 2018 in dienst ben getreden als controleleider. Door deze overstap kan ik mijn focus op de mkb-sector behouden en mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. Door het werkverleden bij Deloitte weten wij als oud collega`s wat we aan elkaar hebben en waar onze krachten liggen en dat maakt ons een sterk team. Het is mooi dat wij als één team van jonge collega’s samen de (controle)opdrachten voor onze klanten verrichten met de nodige humor. Bij Keystone Accountants zijn wij de verbinding voor de mkb-ondernemer met het maatschappelijk verkeer. Met persoonlijke aandacht staan wij klaar voor onze klanten. Dit klantcontact en een fijne samenwerking vind ik belangrijk in de uitvoering van mijn werk. Ondanks de focus op het opbouwen en behouden van een goede klantrelatie heb ik altijd een kritische blik ten aanzien van de controle-informatie die ik ontvang van klanten. Ik draag zorg voor de afronding van mijn werkzaamheden en word door mijn collega’s omschreven als een betrouwbare en hardwerkende collega.

Meer lezen
Vacatures
Jouw naam?
Jouw functie?

Jouw eigen unieke omschrijving.
Bekijk vacatures